fbpx

Autoschade Almere

Heeft u schade aan de auto? Autoschade is iets waar u niet op zit te wachten en wij snappen dat het altijd vervelend uitkomt. U wilt het zo snel mogelijk hebben opgelost en daar helpen wij u graag bij. Zodra u met ons contact opneemt zullen wij z.s.m. een afspraak inplannen om u weer snel veilig de weg op te helpen. Voordat u het weet behoort de schade weer tot de verleden tijd. De prijzen houden wij zo scherp mogelijk, zodat u in de toekomst ook weer kiest voor AutoAgent.

Onze monteurs beschikken over jarenlange ervaring en de juiste kennis. U kunt bij ons langskomen voor alle soorten schade. Wij repareren o.a. de volgende schades: lakschade, deukschade, ruitschade, lampschade, stoeprandschade, stormschade, roestvorming, krasschade en nog meer. Ook voor schade aan het dashboard of de kunststofonderdelen in de auto kunt u bij ons terecht. Onze monteurs zien iedere soort schade weer als een nieuwe uitdaging die wij graag aangaan. Wanneer u de auto met schade bij onze garage langsbrengt voorzien wij u van een heerlijke bak koffie en voor u het weet kunt u weer veilig de weg op met een gerepareerde auto.

Auto reparatie Almere

Heeft u te maken met een van de bovengenoemde schades of andere soorten autoschade? Neem dan direct vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor reparatie te bespreken. Wij helpen u hier graag zo snel mogelijk mee verder.

Voor iedere soort schade kunnen wij wel een oplossing bieden. Heeft u krasschade aan de auto? Dan kunnen we door middel van een spotrepair ervoor zorgen dat het gedeelte waar de schade aan de auto zit wordt overgespoten. Hierdoor hoeft u niet de hele auto over te laten spuiten, waardoor de kosten laag kunnen blijven. Verder hebben wij diverse technieken om kleine deukjes uit te laten deuken of om ruitschade te behandelen. Wij beschikken over mogelijkheden om sterretjes in de ruit te laten verdwijnen, maar het vervangen van een complete ruit is ook mogelijk. Daarnaast kunt u met alle typen bekleding bij ons terecht. Voor elk soort materiaal hebben onze werknemers wel een oplossing om het te behandelen. Kortom, voor alle soorten schade aan de auto en voor ieder type auto weten wij wel een oplossing om het snel en zorgvuldig te behandelen.

Neem contact met ons op

Please enter your name.
Please enter a valid email.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.