loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Ons verhaal

AutoAgent is een jonge Nederlandse onderneming en heeft zich als doel gesteld particulieren en ondernemers te helpen met zowel de aankoop als de verkoop van auto's. Wij helpen kopers met het kopen van een nieuwe of tweedehands auto en het verkrijgen van een lease of financiering. Verkopers helpen wij met de verkoop van hun auto dmv ons unieke concept. Daarbij krijgt u altijd een stuk meer voor uw auto, dan bij alle andere auto opkopers of bemiddelaars.

Daarom kiest u voor ons

2010

Ervaring sinds

1000+

Auto’s verkocht

9,4

Klanttevredenheid

Wat is consignatieverkoop?

Bij consignatieverkoop dragen wij of een van de bij ons aangesloten autobedrijven volledig zorg voor de verkoop van uw auto. Het klant contact wordt voor u uit handen genomen en de volledige administratieve afhandeling wordt voor u afgehandeld, u heeft dus 'geen gezeur aan de deur'. De auto blijft uw eigendom en de volledige verkoop wordt voor u afgehandeld tegen een van te voren afgesproken prijs. Wij hebben hiervoor een uniek geheel geautomatiseerd concept ontwikkelt. Daar kunt u uw auto kosteloos in aanmelden. U vult bij verkoop prijs UW uiterste prijs in en wij laten u dan binnen 24 uur weten, of we dat voor u kunnen realiseren. In tegenstelling tot bij alle andere bedrijven, krijgt u bij AutoAgent ALTIJD meer dan een handelsprijs voor uw auto.

Content Image 2

Wat is financial lease?

Financial lease is een vorm van leasen waarmee u een auto kunt aanschaffen voor uw onderneming. Het aankoopbedrag wordt door een financiële instelling gefinancierd en u bent de eigenaar van de auto. De auto hoeft u dus niet in één keer te betalen maar in een vast maandbedrag. Daarnaast kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor PRIVATE Lease.

Morgen Internet - Zorgeloos website