fbpx

Over AutoAgent

AutoAgent is een jonge Nederlandse onderneming en heeft zich als doel gesteld particulieren en ondernemers te helpen met zowel de aankoop als de verkoop van auto's. Wij helpen kopers met het kopen van een nieuwe of tweedehands auto en het verkrijgen van een financiering. Verkopers helpen wij met de verkoop van hun auto met onder andere consignatieverkoop.

Wat is consignatieverkoop?

Bij consignatieverkoop dragen wij of een van de aangesloten autobedrijven volledig zorg voor de verkoop van uw auto. Het klantcontact wordt voor uw uit handen genomen en de volledige administratieve afhandeling wordt voor u afgehandeld, u heeft dus 'geen gezeur aan de deur'. De auto blijft uw eigendom en de volledige verkoop wordt voor u afgehandeld tegen een van te voren afgesproken commissie.

Wat is financial lease?

Financial lease is een vorm van leasen waarmee u een auto kunt aanschaffen voor uw onderneming. Het aankoopbedrag wordt door een financiële instelling gefinancierd en je bent de eigenaar van de auto. De auto hoeft u dus niet in één keer te betalen maar in een vast maandbedrag.